Al meer dan 20 jaar de vertrouwde IT partner voor het MKB!Alles rondom preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geld ook voor alles rondom de informatie technologie binnen uw organisatie. Verstuurt u e-mails aan klanten die steeds in de spam-inbox terecht komen? Wellicht wilt u graag een filter in uw eigen inbox zodat u niet meer hoeft te zoeken tussen honderden binnenkomende e-mails naar die ene belangrijke klant. Heeft u een strategie voor de backups van bedrijfsgevoelige gegevens? 

Voor een veilige digitale werkomgeving helpt MKBiT u graag met: 

Back up strategieën en systemen 

Voorkom dat uw gegevens verloren gaan met de juiste back-up strategie en systemen. Uw organisatie werkt in de cloud en deelt op deze manier gegevens tussen en bestanden met collega’s. Afhankelijk van de grootte van uw organisatie en de hoeveelheid informatie die u verzameld, opstelt en deelt, stelt u een back-up strategie op. Kunt u het zich veroorloven om uw personeel een week te laten werken aan informatie die verloren is gegaan? MKBiT helpt u graag verder met de juiste back-up strategie en systeem zodat u continuïteit kunt creëren en garanderen. 

Anti-Spam: het veilig versturen en ontvangen van e-mails 

Komen uw e-mails altijd in de spam inbox van uw (potentiële) klanten of cliënten? Het configureren van uw email DKIM en SPF instellingen, maar ook andere zaken spelen mee wanneer het gaat om het juist afleveren van e-mails. Maar ook als u zelf last van spam berichten in uw inbox heeft, kan MKBiT dit voor u verhelpen. Zo mist u nooit meer een belangrijk bericht, maar wekt u ook meer vertrouwen bij uw klant of relatie. 

IT partner voor monitoren van online informatie systemen 

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom is het belangrijk dat alle software, programma’s en andere technologie binnen uw organisatie altijd rekening houd met de laatste ontwikkelingen. Heeft u uw maximale opslag capaciteit bijna bereikt? Met de monitoring services van MKBiT voorkomt u vroegtijdig problemen en mogelijke storingen. Het updaten van uw technologie is de basis van een goede beveiliging van uw digitale organisatie. 

Anti Virus voor uw bedrijf 

Computers van kleinere ondernemingen, ZZP’ers of thuiswerkers raken relatief het vaakste geïnfecteerd met virussen en malware. Werkt u vanuit huis of als eigen ondernemer? Of heeft u meerdere werknemers die vanaf verschillende fysieke locaties op hetzelfde online systeem werken? Zorg dan voor goede antivirus software. Zo houdt u eventuele problemen buiten de deur. 

Components