Over Ons

Welkom bij ons verhaal om het anders te doen in de wereld van IT bij het MKB. Bij MKB IT geloven we in heldere communicatie en openheid. We streven er naar om een duidelijk beeld te schetsen van wat we doen, hoe we het doen en waarom we het doen. MKB IT staat voor transparantie, eerlijkheid en het afleveren van hoogwaardig werk. Meer weten over onze bedrijfsfilosofie? Lees het hier.

Onze werkwijze

De werkwijze van MKB IT is gebaseerd op een combinatie van meer dan 25 jaar ervaring gecombineerd met de nieuwste slimme software.

Tijdens de eerste afspraak doen wij samen met jou een globale inventarisatie van alles wat je weet van jouw ICT omgeving. Op basis hiervan bieden wij je een eerste versie van het projectplan aan. In dit projectplan staan de kosten voor hard-en software alsmede de maandelijkse kosten om jouw omgeving te onderhouden en up-to-date te houden.

Tijdens de tweede afspraak zullen we dit met je bespreken. Deze afspraken zijn kosteloos en geven je een inzicht van de hoogte van jouw investering.

Ons team

De kracht van een organisatie schuilt in de mensen, voor en achter de schermen. Maak kennis met de toppers van MKB IT, van servicedesk tot directie, met als taak jouw IT te laten spreken.

Pierre Kleine Schaars

Business Development/ Co-owner

Anthony Fictorie

Senior Systems Engineer

Brian Lambers

Servicedesk medewerker

Job Kremer

Accountmanager

Luuk Admiraal

Senior Consultant/ Co-owner

Mark Kolk

Senior Cybersecurity Specialist/ Co-owner

Bram Regtop

Teamleider Servicedesk

Robbert Remie

Cybersecurity Specialist/ Ethical Hacker

Dax Moorman

System Engineer

Robin Kolk

Software Developer

Manuel Weidijk

Senior Software Developer

Projectplan

Na ondertekening van dit projectplan gaan we direct voor je aan de slag. Zo zullen we de benodigde hardware bestellen en een voorlopige planning maken. Ook zullen wij direct software op jouw systemen installeren om zodoende een complete technische inventarisatie van bijvoorbeeld de applicaties en verbindingen van je organisatie te maken.

Ook brengen we je huidige veiligheidsniveau in kaart en worden de interne datastromen en server / cloudbelastingen in kaart gebracht. Op dit moment brengen we alle zaken in kaart waar je niet direct inzicht in heeft maar welke van ons van belang zijn omdat dit het fundament wordt van jouw nieuwe omgeving

Systeemscan

Deze onboardingprocedure geeft ons nog meer inzicht dan de reeds gedane voorinventarisatie en stelt ons in staat om het projectplan daar waar nodig bij te stellen. Dit verkleint de kans dat er na de oplevering zaken aan het licht komen.

Na 14 dagen zullen we met je de resultaten van de scans bespreken en het projectplan definitief maken. Ook hebben we dan een definitieve planning welke we met je doornemen.

thuiswerken

Professionele onboarding

Na 2 weken komt het door ons samengestelde project team bij je op locatie om het project te installeren. Afhankelijk van de grootte van het project, de hardware leveranties en planning leveren we doorgaans binnen 6 weken na de eerste kennismaking het project op.

Na deze oplevering adviseren we dat het door ons opgeleverde project beoordeeld wordt door een cybersecurity specialist. Cyber security is een vak apart en een specialisatie an sich. Wij kiezen ervoor om samen te werken met specialisten die al meer dan 7 jaar ervaring hebben.

Constant in beweging

De cybersecurity markt beweegt continu en zo snel dat er altijd ruimte is voor verbetering vanuit een startpunt dat bepaald wordt door u en deze cybersecuritypartij. Wij adviseren dan ook om deze scans 4 keer per jaar uit te laten voeren en samen met deze externe partij jouw organisatie goed aan te laten sluiten aan uw ICT-omgeving en vice versa.  Wij onderhouden deze omgeving dan weer voor jouw.

eXperience level Agreement

Na deze scan implementeren we de benodigde software om je systemen te onderhouden door pro-actief te monitoren, te patchen en te back-uppen.  We stellen hiervoor een dynamische XLA samen. XLA staat voor eXperience level Agreement.

Het is ons antwoord op een Service Level Agreement. Naar onze mening is een Service Level Agreement doorgaans eigenlijk altijd afgestemd op de leverancier en vaak ook verplicht gesteld voor een bepaalde periode. Onze XLA is modulair en afgestemd op de ervaring van de gebruiker. Je kiest uit wat je wilt dat wij doen, wij proberen elke keer weer je verwachting te overtreffen. Ook kunt je maandelijks diensten op- en afschalen. Dit alles gebaseerd op jouw veranderende behoeften en inzichten.

Wat ze over ons zeggen

Bij MKB IT geloven we sterk in de kracht van echte ervaringen. Onze toewijding aan transparantie, eerlijkheid en specialisme in ons vakgebied heeft geleid tot positieve feedback van onze gewaardeerde klanten.

 

Partners

De kracht van een goede IT dienstverlener zit niet alleen in zijn eigen mensen, maar ook het netwerk aan partners daaromheen om de beste ervaring voor de eindgebruiker neer te zetten. Dit zijn de partners, leveranciers & merken waar we trots op zijn.

Neem contact op

Enthousiast geworden van ons verhaal en wil je kennismaken met ons team om jouw doelen te bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact