Diensten

Als ervaren specialist in de ICT voor het MKB kunnen wij jouw organisatie op diverse fronten ondersteunen. Wij helpen MKB-klanten wegwijs te worden in hun eigen ICT-jungle. Hierbij moet je denken aan het leveren van software producten, cloud producten of het bouwen van een op maatwerk applicatie. Wij staan erom bekend dat wij onze klanten al meer dan 25 jaar door middel van transparantie het beste van dienst kunnen zijn, dat is dan ook onze missie. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Ontdek het hier.

ICT Advies en Kennispartner

Ben je benieuwd welke ICT je het best in kunt zetten ter verbetering van jouw organisatie, of wil je een nieuwe geschikte PC of server aanschaffen?

Herkent je één van de volgende vragen?

  • Hoe zet ik ICT optimaal in binnen mijn organisatie?
  • Welke PC of server sluit aan bij mijn bedrijfsdoelstellingen?
  • Welke risico’s brengt mijn ICT omgeving met zich mee?

Het zijn belangrijke vragen, die we graag voor je beantwoorden. Laat ons je adviseren over het ideale gebruik van ICT binnen jouw onderneming, of heel specifiek over een bepaalde PC of server. We hebben een uitgebreide ervaring met de risico’s die ICT met zich meebrengt, zodat jij je daar goed op kunt instellen.

ICT Installatie en Beheer

De continuïteit van jouw ICT-systeem is van groot belang, zonder jouw netwerk of de hardware en software komt jouw bedrijfsvoering grotendeels tot stilstand.

Alles rondom efficiëntie

Werk je allemaal op hetzelfde systeem? Kun je de bestanden van jouw collega’s openen? Of gebruikt je verschillende programma’s en software om maar thuis te kunnen werken? Als officiële Microsoft 365 partner kan MKB IT je voorzien in advies, implementatie en zelfs trainingen zodat jij en jouw personeel zo efficiënt mogelijk werken.

Partners

De kracht van een goede IT dienstverlener zit niet alleen in zijn eigen mensen, maar ook het netwerk aan partners daaromheen om de beste ervaring voor de eindgebruiker neer te zetten. Dit zijn de partners, leveranciers & merken waar we trots op zijn.

Neem contact op

Enthousiast geworden van ons verhaal en wil je kennismaken met ons team om jouw doelen te bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact