Preventie : de kracht van voorkomen is beter dan genezen

Preventie is een essentieel onderdeel van ons streven naar een veilige online omgeving. MKB IT legt de focus op alle online aspecten van preventie om risicoā€™s te minimaliseren en problemen te voorkomen. De kracht van voorkomen is dan ook beter dan genezen. Voor een veilige digitale werkomgeving helpt MKB IT je graag verder.

Cloud

Back-up strategieƫn en systemen

Bescherm je waardevolle gegevens met de juiste back-up strategie en systemen. Als een cloud-based organisatie is het delen van gegevens en bestanden met collegaā€™s essentieel. Daarom is het opstellen van een passende back-up strategie, gebaseerd op de grootte van je organisatie en de hoeveelheid informatie die wordt gedeeld en opgesteld, van cruciaal belang. Kun je het veroorloven om je personeel een week te laten werken aan informatie die verloren is gegaan?

Bij MKB IT begrijpen we het belang van continuĆÆteit en helpen we je graag verder met de juiste back-up strategie en systemen. Met onze expertise kun je er zeker van zijn dat je gegevens veilig zijn en je bedrijfsprocessen ongestoord kunnen doorgaan.

Het veilig ontvangen en versturen van mails

Ervaar je het probleem dat je e-mails altijd in de spam inbox van je klanten of cliƫnten belanden? Het correct configureren van je e-mail DKIM en SPF-instellingen, samen met andere belangrijke factoren, is essentieel voor een juiste aflevering van je e-mails. Als je zelf te maken hebt met spamberichten in je eigen inbox, kan MKB IT dit voor je verhelpen. Zo mis je nooit meer een belangrijk bericht, maar wek je wel meer vertrouwen op bij je klant of relatie.

VoIP & bellen via het internet

Met een VoIP-netwerk kun je moeiteloos doorschakelen naar collegaā€™s, zelfs als zij niet op hun vaste kantoorlijn bevinden. Dit telefonische systeem biedt zowel interne als externe mogelijkheden voor naadloze communicatie. Voor elke organisatie of bedrijf is efficiĆ«nte communicatie essentieel, en veiligheid is daarbij van nog groter belang. Bij MKB IT kunnen wij je voorzien van diverse VoIP-oplossingen die aan jouw behoeften voldoen.

Optimaliseer Jouw efficiƫntie: de kracht van juiste ICT oplossingen

Ben je benieuwd naar de beste ICT-oplossingen voor het verbeteren van de efficiĆ«ntie binnen jouw bedrijf? Ben je op zoek naar Pcā€™s en laptops die perfect passen bij jullie werkzaamheden? MKB IT is jouw betrouwbare partner in het Noorden van Nederland als het gaat om deskundig en eerlijk advies op het gebied van automatisering.

Neem contact op

Enthousiast geworden van ons verhaal en wil je kennismaken met ons team om jouw doelen te bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact