Thuiswerken

In deze dynamische tijd waarin thuiswerken steeds meer de norm wordt, begrijpen wij hoe essentieel het is om een comfortabele en productieve thuiswerkplek te hebben. MKB IT zorgt ervoor dat jouw thuiswerkplek draait en ook blijft draaien. IT voor het MKB, dat is wat wij doen. Vanuit ons kantoor in Emmen helpen wij bedrijven met een advies op maat aan hun digitale thuiswerkplek.

thuiswerken

Cloud

Cloudoplossingen

Het is belangrijk dat jij en je medewerkers altijd en overal bij de juiste bestanden kunnen, dit kan door middel een online Cloud omgeving. Een Cloud is een verzamelpunt voor data en software waarmee thuiswerken nog makkelijker wordt. Met een goede cloudoplossing kun je altijd en vanuit elke gewenste locatie deze bestanden openen. Daarnaast is het ook mogelijk om bij een klant op locatie bedrijfsdata te kunnen openen.

MKB IT geeft je het beste Cloud advies dat bij jou en jouw bedrijf past. Wil je meer weten over de Cloud en wat een bijpassende cloudoplossing kan betekenen voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Online back-ups

Bij MKB IT begrijpen we dat je bestanden, administratie en e-mailberichten van essentieel belang zijn voor een soepele bedrijfsvoering. Het is duidelijk dat een harde schijf-, servercrash of het verlies van toegang door een Cloudprovider nare gevolgen kunnen hebben voor je bedrijfscontinuĆÆteit. Zelfs brand of diefstal kunnen ervoor zorgen dat je belangrijke gegevens verloren gaan.

Wij als MKB IT bieden je een onmisbare oplossing: online back-ups, een soort verzekering voor de waardevolle bestanden en gegevens van je bedrijf. Of je nu werkt in de Cloud of met lokale servers, met MKB IT heb je altijd en overal toegang tot je bedrijfsgegevens. Zo kun je met een gerust hart blijven werken, wetende dat je gegevens veilig en altijd beschikbaar zijn.

thuiswerken
thuiswerken

Microsoft Office 365

Heb je behoefte aan advies over de juiste Windows 365 pakketten? Bij MKB IT ben je dan aan het juiste adres, want wij zijn niet alleen adviseurs, maar ook experts in implementatie en installatie.

Wil je zo snel mogelijk profiteren van jouw Microsoft Office 365 pakket? Met de deskundige begeleiding van onze experts bij het inrichten van Office 365 en een training voor je medewerkers, haal je het maximale uit jouw Microsoft Office 365. Dit zorgt ervoor dat informatie beter vindbaar wordt en je medewerkers efficiƫnter aan het werk kunnen.

VoIP

VoIP staat voor ā€œVoice over Internet Protocolā€ en is kort samengevat een spraak- en multimedia communicatie via het internet die het mogelijk maakt om telefoongesprekken te voeren. Een groot voordeel van VoIP is dat je overal ter wereld bereikbaar kunt zijn, omdat je door de internetverbinding altijd toegang hebt tot jouw vaste telefoonlijn.

De werkplek van de toekomst

Heb jezelf een digitale thuiswerkplek of werken meerdere medewerkers van je bedrijf regelmatig ergonomisch of thuis? Als dit het geval is, dan is het natuurlijk van belang dat naast de fysieke werkplek op het bedrijf ook de digitale thuiswerkplek ingericht is op jullie werkzaamheden.

Kies voor MKB IT en wij zorgen ervoor dat jouw online werkplek vandaag nog wordt geregeld. Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct te beginnen met het creƫren van jouw bijpassende digitale thuiswerkplek.

Neem contact op

Enthousiast geworden van ons verhaal en wil je kennismaken met ons team om jouw doelen te bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact