Al meer dan 20 jaar de vertrouwde IT partner voor het MKB!Alles rondom efficiëntie

Efficiëntie betekent dat u met zo weinig mogelijk, zoveel mogelijk resultaat behaalt. Zeker wanneer het gaat om automatisering en informatietechnologie, valt er bij de meeste midden en klein bedrijven veel resultaat te behalen. MKBiT is uw partner in Emmen en omstreken wanneer het gaat om het efficiënt inrichten van uw (digitale) werkplek. 

Cloudoplossingen om efficiëntie te verhogen 

Met het werken in de Cloud kunt u, maar kunnen ook uw werknemers veilig informatie en documenten en informatie delen. Ook kunt u altijd bij de documenten die belangrijk zijn voor uw bedrijfsvoering. Met cloudoplossingen van MKBiT weet u dat u veilig en efficiënt documenten en informatie in de Cloud kunt delen. 

Microsoft 365 & trainingen in Emmen en omstreken 

Een vergadering uitstellen omdat één collega niet op locatie is of wilt u gewoon dat iedereen altijd beschikbaar is op Microsoft teams? MKBiT is de partner om niet alleen Microsoft 365 te integreren binnen uw bedrijf maar ook om trainingen te geven om zo effectief mogelijk gebruik te maken van de functies binnen Office 365. Als officiële Microsoft 365 partner en kenniscentrum is MKBiT uw partner wanneer het gaat om Microsoft 365. 

VoIP & bellen via het internet 

Met een VoIP netwerk schakelt u handig door naar collega’s, zelfs als deze niet bij de vaste telefoon op het kantoor zitten. Een telefonisch systeem dat zowel intern als extern geregeld kan worden. Efficiënt communiceren is essentieel voor alle organisaties en bedrijven. En dat wilt u natuurlijk veilig doen. MKBiT kan u in verschillende VoIP oplossingen voorzien. 

Efficiëntie verhogen door de juiste ICT oplossingen 

Bent u benieuwd welke ICT u het beste in kunt zetten in het kader van de efficiëntie, veiligheid en daarmee de verbetering van uw organisatie? Bent u op zoek naar goede PC’s of laptops voor uw bedrijf, een server voor uw bedrijf of wilt u vervelende storingen voorkomen? MKBiT is uw partner in het Noorden van Nederland wanneer het gaat om degelijk advies rondom automatisering binnen uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op.

 

Components