Al meer dan 20 jaar de vertrouwde IT partner voor het MKB!Alles rondom thuiswerken

In de afgelopen periode hebben veel mensen en waarschijnlijk ook uw personeel thuis gewerkt. Dat betekent ook dat de digitale werkvloer optimaal ingericht moet worden. Ook voor het inrichten van de digitale thuiswerkplek bent u bij MKBiT aan het juiste adres. Voor een optimale digitale werkomgeving helpen wij u graag mee met: 

Cloudoplossingen 

Zorg ervoor dat u en uw medewerkers altijd bij de juiste bestanden kunnen. Met een cloudoplossing kun je deze altijd en vanuit elke gewenste locatie bereiken. Wilt u altijd bij uw bedrijfsgegevens kunnen maar dit juist met niemand delen? Of wellicht wilt u bestanden delen met een specifieke groep gebruikers of klanten van uw bedrijf. Past een private cloud of een Hybrid Cloud het beste bij uw onderneming? En is deze wel goed beveiligd? 

Het delen van informatie in de Cloud kan op verschillende manieren. Er zijn verschillende Cloudoplossingen waar MKBiT u mee kan helpen. 

Online back-ups 

Uw bestanden, administratie en email berichten zijn van groot belang voor de dagelijkse gang van zaken in uw onderneming. Een harde schijf of server die crasht of een Cloud aanbieder die u uw toegang ontzegt zijn voorbeelden die funest zijn voor de continuïteit van uw bedrijf. Maar ook een brand of diefstal behoren tot de redenen waarom een goede back-up zo belangrijk is. Een verzekering voor de bestanden en gegevens van uw bedrijf. 

Met online back-ups, zelfs wanneer uw onderneming in de Cloud werkt, zorgt MKBiT dat u altijd beschikking over uw bedrijfsgegevens heeft en houdt.

Microsoft Office 365 

MKBiT is dè specialist van het Noorden voor Microsoft365. Wilt u advies over de juiste Windows 365 pakketten? Met MKBiT heeft u een partner die niet alleen adviseert; u kunt ook bij ons terecht voor de implementatie en installatie. Wilt u zo snel mogelijk beginnen met het gebruiken van Microsoft 365 voor uw bedrijf of organisatie? Met het inrichten van Office 365 en een training van onze experts aan uw medewerkers, haalt u het meeste uit Microsoft Office 365.  Zo word informatie beter vindbaar en bespaart u uiteindelijk tijd en daarmee kosten.

Als Office 365 kenniscenter in Emmen, heeft MKBiT de expertise in huis om u daadwerkelijk verder te helpen.

MKBiT voor de inrichting van uw digitale thuiswerkplek 

Heeft u zelf een thuiswerkplek? Of heeft u team van medewerkers bewezen dat ze misschien wel productiever zijn als ze thuis kunnen werken? Dan is het natuurlijk van belang dat ook de digitale thuiswerk omgeving van uw onderneming daarop ingericht is. MKBiT kan u voorzien in alle technologieën die ervoor zorgen dat thuiswerken niet alleen efficiënt maar ook veilig gebeurd. 

Bent u op zoek naar een totaal oplossing, heeft u vragen of wilt u een product of service op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Components