Al meer dan 20 jaar de vertrouwde IT partner voor het MKB!Voorkom problemen – monitoring van ICT 

Voorkom storingen in uw ICT en zorg dat uw bedrijf ten alle tijden door kan gaan. Met de experts van MKBiT die uw technologische bedrijfssystemen monitoren, bent u ervan verzekerd dat uw bedrijf op dit gebied altijd door werkt. Ook  voor ondersteuning, advies en implementatie van ICT systemen bent u  bij MKBiT aan het juiste adres. 

 

Wat houdt ICT monitoring in? 

Wanneer een bedrijf of persoon buiten uw eigen bedrijf zorgt voor het voorkomen en oplossen van ICT problemen en -zaken, wordt dit ICT monitoring genoemd. Dit houd in dat uzelf niet om hoeft te kijken naar ICT zaken, wat best een klus kan zijn. Vaak kunnen mogelijke problemen voorkomen worden, op bijvoorbeeld de apparaten die u gebruikt. Het kan ook zijn dat u uw eigen programma’s heeft, waarin u bijvoorbeeld klantinformatie, takenlijsten, agenda’s en zakelijke e-mails in op slaat. Ook het monitoren van software en andere hardware wordt voor u uit handen genomen met de monitoring van uw bedrijfs-ICT. 

Ondersteuning in ICT

Afhankelijk van uw bedrijf, kan het verstandig zijn om ICT-gerelateerde werkzaamheden uit te besteden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ICT ondersteuning. Voor veel organisatie is het ICT werk te complex, te groot van omvang of tijdrovend. ICT ondersteuning kost eenmaal veel tijd. Zeker als u een organisatie in het MKB bent. Met het uitbesteden van ICT beheer en werkzaamheden aan de specialisten van MKBiT, word u altijd met de beste service geholpen. 

 

Waarom gebruik maken van ICT ondersteuning?

Heeft u moeite met het bijhouden van uw ICT binnen uw organisatie? Of is uw bedrijf dusdanig gegroeid dat u er simpelweg geen tijd meer voor heeft? Wellicht is de materie rondom de ICT van uw bedrijf te complex voor de ICT medewerker die u wél in huis heeft. Er zijn verschillende redenen voor organisaties om de ICT ondersteuning en monitoring uit te besteden. Een andere reden om dit te doen, is bijvoorbeeld wanneer de onderhoudskosten te hoog worden. Met een advies en de proactieve houding van de experts MKBiT, betaalt u nooit meer te veel voor uw ICT. 

 

Voordelen van ICT ondersteuning

Op het moment dat u de keuze heeft gemaakt om uw ICT gerelateerde werk uit te besteden, hoeft u zich simpelweg niet meer druk te maken om deze zaken. Mogelijke storingen worden voorkomen door de monitoring, of opgelost door een team van specialisten van MKBiT die voor u klaar staan. Specialisten met de juiste kennis en expertise om de problemen rondom uw ICT zo snel mogelijk aan te pakken. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat uw eigen werknemers zich ongestoord kunnen focussen, zonder hinder van zaken rondom het ICT binnen uw bedrijf. 

 

Uw ICT partner in Noord Nederland 

MKBiT is uw ICT partner in Noord Nederland. Vanaf onze locatie in Emmen staan wij dagelijks met een team van experts op het gebied van ICT en cybersecurity klaar voor verschillende klanten. Wilt u een vrijblijvend advies of loopt u tegen ICT problemen aan? Neem vandaag nog contact met ons op! 

Components